Kontrola z 3.5. 2011

06.05.2011 20:31

Hneď ráno sestrička urobila Simonke odbery, potom sme absolvovali sono krku. Kalcifikáty sú tam stále, doktorka si všimla dve malé uzlinky, ktoré sú v norme. Štítna žľaza je vraj taká malinká, že na monitore je takmer nevidieť. Po ožiaroch to vraj býva častý jav. Dúfajme, že nie trvalý, budúci mesiac ideme na kontrolu štítnej žľazy aj na odbery, tak sme veľmi zvedaví, ako výsledky dopadnú.

V krvi naberali znova markery, pretože po minulom odbere sa pani doktorka do telefónu vyjadrila, že hodnoty sú "kolísavé" vraj to nič neznamená. Tieto výsledky budú o dva týždne.

Ďalšia kontrola nás čaká začiatkom augusta aj s hospitalizáciou. Čaká Simonku CT, ktoré neuleží bez utlmenia a veľa ďalších vyšetrení ako ušné, očné, kardio a iné. Jedná sa o celkové prešetrenia, ktoré sú dosť dôležité, pretože poškodenie početnými chemoterapiami sa môže prejaviť aj po niekoľkých rokoch a to po piatich, desiatich dokonca aj po dvadsiatich...

Jedna výborná správa je, že Simonka sa začala pýtať semtam aj sama na šerblík a teda ďalšia návšteva u neurológa kôli možnému neurologickému problému nebude potrebná.

Imunoglobulíny má Simonka na dolnej hranici normy, hemoglobín má stále znížený. Pečeňovky sú tentokrát v norme, no v dolnej hranici. 

O ďalších výsledkoch budem informovať priebežne.

Ďakujeme Vám veľmi pekne, že na nás myslíte.

So Simonkou sme absolvovali aj návštevu Bratislaavskej ZOO, tak bola veľmi šťastná, pohladkala si somárikov :-) no najviac ju zaujal hroch kúpajúci sa v bazéne :-)))